Qui som

SURvet és un Hospital Veterinari tancat al públic, és a dir, només atén aquells casos enviats pels altres veterinaris; dins l’horari d’urgències (quan els companys veterinaris són tancats), atén totes les urgències.

En tots els casos, un cop resolt el cas, o la situació urgent, ens comuniquem amb el veterinari fent-li arribar un informe dels procediments diagnòstics i terapèutics realitzats als pacient, així com una pauta terapèutica si s’escau, i un pla de revisions.

Som un centre de referència veterinària d’actuació i intervenció ràpida. Tenim un conjunt de professionals amb equips especialitzats i amb el millors avenços tècnics per tal de donar el millor servei i cobertura en l’àmbit de les urgències veterinàries i les cures intensives.

Ens hem especialitzat en treure animals de situacions crítiques i/o límits/difícils. El nostre objectiu és proporcionar tots els mitjans al nostre abast per intentar salvar la vida de tots els animals. Som especialistes en urgències veterinàries i en casos que, per la seva particularitat, exigeixen un servei d’actuació i intervenció ràpid i intensiu.

SURvet es va constituir a l’any 1995 tot seguint la línia de les primeres ciutats europees, on ja feia anys que hi havia centres amb instal·lacions i personal especialitzats per resoldre situacions d’emergència en les quals la vida dels animals pot estar en perill.

Des de llavors, no ens hem aturat en la nostra evolució i desenvolupament i constant renovació de l’equipament per tal de garantir la millor atenció als pacients, així com la formació del nostre Personal en Medicina d’Urgències i Cures Intensives.

SURVET Veterinaris Barcelona

SURVET Veterinaris Barcelona