Itala Sunyer i Ignasi Pulido, Presidenta i Secretari del grup d’Emergències d’AVEPA

logo_avepa

Durant l’últim Congrés d’Especialitats Veterinàries de l’Asociación de Veterinarios Españoles Especialistas en Pequeños Animales (AVEPA), el passat 21 d’abril es va convocar una Assemblea Extraordinària del grup d’Emergències i Cures intensives per procedir a l’elecció dels càrrecs de President i Secretari. Com a resultat de les votacions, van resultar escollits per unanimitat Itala Sunyer com a Presidenta i Ignasi Pulido com a Secretari.

Itala Sunyer i Ignasi Pulido, cofundadors de Serveis Urgències i Referencia Veterinaries Diagonal (Survet) l’any 1995, són també membres fundadors del grup d’AVEPA que ara dirigiran i es van acreditar en l’especialitat l’any 2012. Els dos han realitzat ponències en congressos i seminaris nacionals amb la temàtica de les urgències i la cirurgia com a protagonistes, a més de ser autors de diversos articles sobre la mateixa matèria a revistes nacionals.

La nova Presidenta del grup d’Emergències i Cures intensives, membre de la Veterinary Emergency and Critical Care Society (VECCS), va formar part també del Comitè Científic d’AVEPA durant una legislatura i avaluadora de comunicacions lliures i casos clínics. Itala Sunyer assumirà els reptes de la nova legislatura com a Presidenta del grup d’especialitat formant equip amb Ignasi Pulido com a Secretari.

SURVET Veterinaris Barcelona

SURVET Veterinaris Barcelona