Informació per als clients

A Survet tractem des del primer moment de resoldre la problemàtica de les mascotes que cerquen ajuda d’urgència, de la manera més exitosa i eficient possible. Sabem que ningú ve per gust!

Al nostre equip de professionals -entre veterinaris, auxiliars i personal administratiu- ens uneix la nostra vocació i passió pels animals i provem de resoldre amb la màxima professionalitat i avanços clínics, amb tots els mitjans al nostre abast, el problema concret que ara pateix el vostre animal de companyia.

La nostra orientació principal per tant, és el pacient i no el client i per això si tal vegada no us atenem amb tota l’atenció que hauríem, us demaneu sapigueu comprendre que són ells qui ens necessiten més. La nostra dedicació al teu animal és intensiva i constant durant les 24 hores del dia. Per vosaltres, disposem d’un horari de visites als ingressats i atenció veterinària als propietaris dels mateixos de 3 hores diàries que preguem que respecteu en la mesura del possible.

Volem constatar que com a servei d’urgències només podem donar diagnòstics i previsions dia a dia, seguint l’evolució i reacció al tractament del vostre animal. A Survet no tenim malalties, sinó malalts i per això cada animal pot tenir una respo​sta ​diferen​t​ a una mateixa “causa”, requerint diferents solucions segons les pròpies característiques sistèmiques i de defenses. Tanmateix ens esforcem per oferir la màxima qualitat en el servei, sent prioritari​, en alguns casos més greus, en la nostra aproximació inicial, el tractament per estabilització, abans que les proves -tot i saber que aquestes també són necessàries per a una major seguretat en l’eficaç curació del pacient.

​Tot plegat, som conscients de que la vostra visita a Survet suposa​ una despesa econòmica impostant i inesperada i, per tant, ens esforcem per donar-vos en cada moment la màxima claredat i transparència al respecte. En aquest sentit, i per tal d’evitar desviaments en les expectatives heu de saber que no podem fer estimacions pressupostàries més enllà de 24 hores i que requerim l’abonament de la despesa de la vostra mascota diàriament. Si us amoïna aquest fet i si ho preferiu, podeu fer un dipòsit per avançat i els diners sobrants seran ​retornats en el moment que vosaltres ho decidiu o al final de la vostra estada. El nostre personal administratiu us pot ajudar en tots els aspectes i detalls relatius. Preguem que sapigueu entendre el rigor que requerim exercir en aquest aspecte i esperem que el valor resultant sigui l’òptim per a tots.

Però tampoc no volem descuidar els vostres sentiments com a propietaris. Veure patir a aquestes bestioles que ens omplen d’amor i companyia constant no és agradable ni fàcil, i ho sabem. Per això intentem posar al vostre abast el màxim confort i amabilitat possible, però si detecteu quelcom millorable, us demanem que no deixeu de dir-nos personalment el que penseu. El nostre esperit és de superació constant.

Esperem poder ajudar-vos amb diligència i bon tracte.

Moltes gràcies.

L’Equip de Survet

SURVET Veterinaris Barcelona

SURVET Veterinaris Barcelona