Guia informativa sobre urgències en animals de companyia

SURVET (Servei d’Urgències Veterinàries) ha editat una guia informativa sobre urgències en animals de companyia per tal que els propietaris puguin identificar ràpidament els signes d’alerta davant una urgència i així puguin obtenir l’atenció adequada per a la seva mascota.

icon-pdf Guia informativa sobre urgències en animals de companyia

Hem vist nombrosos casos d’animals que arriben massa tard al nostre centre, però seguint les pautes que recomanem en aquest document podrien haver estat tractats de la manera adequada o salvar-los. Com passa a les urgències mèdiques humanes, la prevenció sempre és la millor medecina. Conèixer d’antuvi què cal buscar i com reaccionar davant un problema en les mascotes és molt útil per reduir en gran mesura el risc que el problema evolucioni envers una malaltia greu que pugui provocar malestar o inclús la mort prematura.

Inclús tenint a l’abast aquesta informació, hi ha circumstàncies que un propietari difícilment pot imaginar, per això sempre és aconsellable consultar amb el seu veterinari de confiança, sobre tot en cas de dubte, doncs és la persona més indicada per saber si es tracta d’una urgència i, si és així, poder referir el cas a temps. De tota manera, recomanem familiaritzar-se amb els conceptes tractats en aquesta guia i tenir-la a mà per si apareguès algun d’aquests problemes, ja que pot proporcionar informació important per protegir la mascota en un moment difícil i això permetrà que segueixi gaudint de la seva companyia amb salut durant molts anys.

SURVET Veterinaris Barcelona

SURVET Veterinaris Barcelona