Formació continuada d’AVEPA en Urgències

FormacionContinuada2018

Aquest 2018, dins del programa de formació continuada d’AVEPA, associació de veterinaris especialistes en petits animals, s’inclou un seminari específic sobre urgències veterinàries en el qual hi participarà com a autora i ponent Itala Sunyer, cofundadora de Survet Diagonal.

Tots els veterinaris s’enfronten sovint amb pacients que requereixen una atenció d’urgència i amb freqüència són problemes que entranyen un risc vital. Per ajudar-los, cal actuar amb celeritat i eficàcia i prendre decisions ràpides, i per això és important adquirir tant els coneixements teòrics sobre els protocols a aplicar com els procediments pràctics per estabilitzar aquests quadres clínics.

El seminari “Urgencias, ¿cómo actuar?” descriu quatre situacions d’emergència des d’un punt de vista pràctic per aportar als veterinaris les eines necessàries per saber per on començar en casos de dificultat respiratòria, politraumatismes, problemes urinaris i nutrició en animals hospitalitzats.

En concret, Itala Sunyer ha preparat la part de la ponència centrada en el cas real d’un gos atropellat, politraumatitzat, per tal de seguir amb els assistents totes les passes per fer la valoració inicial i maniobres d’estabilització, la resolució de les dificultats amb què es trobaran i la resolució del cas. Els altres casos han estat preparats pels veterinaris Lluis Bosch, Raquel Francés i Raquel Picazo.

Itala Sunyer conduirà les sessions del seminari previstes per al 10 de març a Alacant i el 15 de setembre a Sevilla. Disposeu de més informació sobre la formació continuada d’AVEPA a la seva web: Formación Continuada 2018 AVEPA.

SURVET Veterinaris Barcelona

SURVET Veterinaris Barcelona