Equipament

SURvet Diagonal és un centre totalment equipat amb aparells d’última tecnologia i amb mitjans tècnics i especialitzats, amb l’únic objectiu d’intentar salvar en tot moment la vida de l’animal. D’arribar més lluny i millor en el diagnòstic i el tractament.

Eines de diagnòstic

Diagnòstic per la imatge digitalitzat

SURvet Diagonal disposa d’aparells pioners en diagnòstic per la imatge, com un sistema de revelat digital de les radiografies, el qual permet obtenir imatges d’elevada qualitat que poden ser enviades per correu electrònic al Veterinari emissor, un aparell per fer ecografia i ecocardiografia de primera línia, amb imatges tanmateix digitalitzades, un fluoroscopi (per radiologia intervencionista, entre d’altres utilitats), un fibroendoscopi rígid i un de flexible per realitzar endoscòpia, laparoscòpia, artroscòpia, broncoscòpia toracoscòpia, otoscòpia, vaginoscòpia i cistoscòpia.

Diagnòstic laboratorial

També comptem amb un laboratori complet per realitzar tot tipus d’analítiques de manera urgent (hemogrames, bioquímiques, ionogrames, citologies, urianàlisi, coprològics), podem mesurar l’estat metabòlic del pacient i els gasos en sang (molt útils en Medicina Intensivista), i fer proves de coagulació d’emergència.

Quiròfan

Disposem d’un quiròfan totalment equipat, amb respirador automàtic, monitor de capnografia, pulsoximetria, electrocardiograma, pressions arterials invasives i no invasives, en el qual es poden realitzar tot tipus de cirurgies de teixits tous (tòrax i abdomen) i d’urgències, i cirurgies més específiques com les de traumatologia, neurologia, i l’aplicació de marcapassos o la realització de valvuloplàsties.

Hospitalització

Ens enorgulleix poder dir que l’Hospitalització de SURvet està preparada per atendre tant als pacients que necessiten observació, com els que necessiten tractaments específics, com els que requereixen monitorització intensiva i oxigenteràpia. La nostra sala d’hospitalització es localitza físicament al mig de tot, i l’accés visual des de la sala d’espera és absolut; d’aquesta manera, els pacients sempre estan controlats, i la transparència és evident des del primer moment.

Ambulància medicada

Per desplaçar i/o atendre els pacients que ho requereixin, sempre hi ha disponible un vehicle preparat i equipat específicament.

Tot això ens converteix en un centre pioner en Medicina d’Urgències i en Cardiologia Intervencionista al nostre país.

SURVET Veterinaris Barcelona

SURVET Veterinaris Barcelona