Carvet

Servei de cardiología veterinària

Carvet es el nostre servei de cardiologia i intervencionisme veterinari de referencia, liderat per el Dr. Oriol Domenech, diplomat per el Col·legi Europeu de Medicina Interna amb la subespecialitat de cardiologia (Dipl. ECVIM-CA cardiology) i de la mà del qual Survet és centre pioner en cardiologia clinica i intervencionista de elevat nivell.

Carvet ofereix la possibilitat de fer un estudi cardiac complert utilitzant les ultimes tecnologies en el camp de la cardiologia desde un punt de vista diagnostic i terapeutic.

Carvet ha estat un dels primers centres espanyols a obrir un servei altament especialitzat de cardiologia intervencionista, donant la possibilitat de sol·lucionar problemes cardiacs amb excel·lents resultats de manera mini-invasiva que fins ara no es podien resoldre adequadament.

Per cadascun dels serveis realitzats Carvet entrega informes complerts directament al propietari , enviats per mail al veterinari referent i/o descarregats directament de internet.

Carvet també ofereix un servei de formació als veterinaris mitjançant cursos de ecocardiografia, radiologia toracica, electrocardiografia, cardiologia clinica i cirugia cardiorrespiratoria.

Serveis de diagnòstic en cardiologia veterinària:

Servei de cardiologia intervencionista:

Servei de formació als veterinaris:

SURVET Veterinaris Barcelona

SURVET Veterinaris Barcelona